آموزش حذف دائمی اکانت اینستاگرام

حذف دائمی اکانت اینستاگرام

اینستاگرام شبکه اجتماعی گسترده و پرطرفداری است که بسیاری از افراد در آن مشغول به فعالیت هستند. از کسب درآمد گرفته تا ثبت روزمرگی‌ها از جمله فعالیت‌های موجود در این شبکه بزرگ است. اما به هر ترتیب ممکن است هر کس هنگام استفاده از این شبکه اجتماعی به فکر پاک کردن حساب و اکانت خود بیفتد. حذف دائمی اینستاگرام می‌تواند دلایل بسیاری داشته باشد.

فارغ از دلیل این اقدام، انجام درست آن می‌تواند برای افرادی که دنبال این موضوع هستند بسیار مهم باشد. برخی تنها با پاک کردن اپلیکیشن از روی گوشی خود آن را از خود دور می‌کنند و برخی هم برای دوری کوتاه مدت حساب خود را دی اکتیو می‌کنند.

در ادامه روش حذف اکانت اینستاگرام را به صورت همیشگی برای شما شرح می‌دهیم.

حذف دائمی اکانت اینستاگرام چگونه صورت می‌گیرد؟

اگر می‌خواهید کمی از فضای مجازی دور بمانید، ممکن است به فکر پاک کردن برخی حساب‌های خود در برخی شبکه‌های اجتماعی بیفتید. معمولا اگر درگیر شبکه‌های اجتماعی بشوید، دل کندن از آن کاری بسیار دشوار خواهد بود! بنابراین باید همیشه حد تعادل را برای خود حفظ کنید.

اگر قصد دوری از اینستاگرام را دارید، بهتر است از روش دی اکتیو کردن حساب استفاده کنید. در این روش امکان بازیابی اکانت شما بعد از بازگشت شما میسر خواهد بود و اکانت شما از بین نخواهد رفت. بعد از بازگشت می‌توانید مثل گذشته به فعالیت‌های خود مشغول شوید. اما برخی به دلایلی مانند عدم کاربرد اکانت خود یا مشکلات امنیتی قصد حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود را دارند.

راه پیچیده و سختی پیش روی شما نخواهد بود و خوشبختانه اینستاگرام هم شما را مورد بازخواست قرار نمی‌دهد و به راحتی امکان حذف اکانت را در اختیار شما قرار داده است. به هر روی برخی افراد بعد از تصمیم به حذف اکانت خود، با چگونگی این عمل آشنا نیستند و نمی‌دانند باید چه مراحلی را طی کنند که اکانت آن‌ها دیگر برای دیگران قابل نمایش نباشد و دیگر هم امکان بازگشت به آن میسر نباشد.

این امر هم با استفاده از اپلیکیشن اینستاگرام و هم از طریق نسخه وب این برنامه قابل اجرا است که در ادامه این مطلب به صورت گام به گام به آن می‌پردازیم و شما را برای حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود راهنمایی می‌کنیم.

آموزش حذف دائمی اکانت اینستاگرام

روند دیلیت اکانت اینستاگرام

همانطور که گفته شد برای حذف اکانت خود هم با استفاده از اپلیکیشن اینستاگرام و هم نسخه وب آن می‌توانید این کار را انجام دهید.

قبل از این که به موارد گفته شده در ادامه این مطلب توجه کنید، مطمئن شوید که دیگر احتیاجی به اکانت خود ندارید؛ زیرا بعد از حذف اکانت خود، دیگر امکان بازگشت وجود نخواهد داشت. بنابراین تصمیم خود را قطعی کنید و سپس طبق مراحل گفته شده عمل کنید.

دیلیت اکانت از طریق نسخه وب

در ابتدا در خصوص نسخه وب صحبت می‌کنیم. به سایت رسمی اینستاگرام مراجعه کنید و وارد حساب خود شوید. می‌توانید بخش دیلیت اکانت را از بخش تنظیمات اکانت خود پیدا کنید؛ اما ما برای راحتی بیشتر شما لینک این صفحه را مستقیم برای شما قرار می‌دهیم و بعد از کلیک بر لینک زیر و وارد شدن به حساب خود، وارد صفحه حذف دائمی اکانت اینستاگرام می‌شود.

لینک مستقیم ورود به صفحه دیلیت اکانت اینستاگرام

در ادامه اینستاگرام تنها از شما می‌خواهد که دلیل خود را برای حذف حساب خود مشخص کنید که از بین گزینه‌های پیشنهادی می‌توانید یکی را انتخاب کنید.

بعد از این کار، روی گزینه delete کلیک کنید که به صفحه تثبیت حذف اکانت بروید. در این جا اینستاگرام مجددا از شما می‌پرسد که برای این کار مطمئن هستید یا خیر. اگر کاملا از تصمیم خود مطمئن هستید، این هشدار را تایید کنید و سپس بلافاصله اکانت شما به صورت دائم از اینستاگرام حذف خواهد شد.

دیلیت اکانت از طریق گوشی موبایل

اگر دسترسی به نسخه وب ندارید یا می‌خواهید خیلی سریع با همان گوشی هوشمند خود حساب خود را حذف کنید، باید به روش زیر عمل کنید.

  • وارد قسمت setting شوید؛
  • گزینه help را انتخاب کنید؛
  • سپس گزینه help center را انتخاب کنید؛
  • حال باید گزینه managing your account را انتخاب کنید؛
  • در صفحه جدید دنبال گزینه delete your account بگردید.

حال با زدن گزینه how do I delete my account به همان لینکی که در نسخه وب به آن اشاره کردیم متصل می‌شوید و دقیقا مانند مراحل قبلی، روند حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود را پیگیری کنید.

دیلیت اکانت اینستاگرام

کلام پایانی

در این مقاله ما برای کسانی که به دنبال حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود هستند، به راحت‌ترین شکل ممکن روش‌های موجود برای این کار را شرح دادیم.

همانطور که گفته شد بهتر است قبل از این اقدام، از تصمیم خود مطمئن شوید. اما اینستاگرام راه‌حلی کوتاه مدت هم برای کسانی که از حذف حساب خود پشیمان می‌شوند، در نظر گرفته است. اگر تا 30 روز وارد حساب خود شوید و یوزر نیم و پسورد خود را وارد کنید، اینستاگرام در همان ابتدا به شما تاریخ حذف دائمی حسابتان را می‌گوید و از شما می‌پرسد که آیا می‌خواید حساب خود را برگردانید یا خیر؟

اگر در طی این مدت شما اقدام خاصی نکنید و بازگشت حساب خود را خواستار نشوید، حساب شما برای همیشه حذف می‌شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.